Tiamani Man Turbo Centrifugal Air Compressor Air Cooler Heat Exchanger o Rik-T160
Nga korero taketake.
|
Rauemi |
Ngongo Parahi, Konumohe Fins, Copper Fi ranei |
|
Taketake |
Haina |
|
Tauira NO. |
RIK -T160 |
|
Rauemi |
Ngongo Parahi, Konumohe Fins, Copper Fi ranei |
|
Taupānga Hou |
Ka taea e te Mataoriri te Whakaora i te wera para |
|
Waehere HS |
841990 |
|
Waitohu |
Hylitathermo |
|
Kāhua |
Maka -I Momo |
|
Tiaki Tikanga |
Paihere Tube Tango |
|
Momo Whakawhiti Wera |
Momo Tube Finned Plate |
|
Awhe Pitch Fins |
1.2~2.0mm |
|
Mōkī Waka |
Pouaka Rakau Kaimoana |
|
Whakatakotoranga |
10 mita pūtoru |
|
Tikanga |
Wehenga Wea Whakawhiti |
|
Taupānga |
Matao |
|
Te kaha o te whakaputa |
2000 |
|
Tiwhikete |
CE, ISO, RoHS, ASME, Cutr |
Whakaahuatanga Hua
He compressor maha mo nga momo tono
Ko te kōpeketanga kei te manawa o te maha o nga tukanga ahumahi tairongo. He utu nui nga wa whakaheke, me mohio koe ka taea e koe te whakawhirinaki ki o taputapu kopeke. Ko a matou kaikopeke centrifugal he mea tino nui-i roto i nga momo ahumahi mo nga tau maha.

Ka taea e matou te hanga i te Man Turbo centrifugal hau whakamatao whakamatao me o tuhi tauira tika.

He compressor ultra-reliable mo te tini o nga ahumahi
Mai i te whakaoranga o te kaha ki te kawe, mai i nga miihini ki te tongi, ka whakamahia o maatau miihini centrifugal ki nga tono maha.
Ahakoa he aha te ahumahi kei roto koe, ko te whakanui ake i te pai o au mahi ka nui ki to rarangi o nga kaupapa matua. Ka taea e te MAN Energy Solutions nga kaikopeke centrifugal te whakahaere i nga rerenga oro nui, me te iti o te wa heke, te whakanui ake i to ROI i ia ra. Ko te nuinga o nga umanga e mahihia ana e tenei kaikopere e mahi ana me nga matū tino paitini - tino paitini, muramura ranei. I MAN Energy Solutions, e mohio ana matou kei te noho tonu a maatau kaikopere ki te ngakau o enei mahi. Kei te mahi tonu matou ki te whakapai ake, ki te whakahou i nga miihini kua tino whakamatauria, kua tino taunakitia.

Ko nga kaitao hiko hei tautoko i o mahi ahumahi
Paera-momo, wehewehe whakapae ranei, e mohio ana matou he aha te mea e pai ana ki to umanga
I runga ano i te tono e hiahia ana koe ki to compressor, ka tohua e matou te hangarau ara rere pai i roto i tetahi o a maatau hoahoa e rua e waatea ana: momo putea (RB) ranei te wehe whakapae (RH). Ko nga hoahoa compressor centrifugal MAN Energy Solutions e kapi ana i te whānuitanga o nga reiti rere tae atu ki nga taumahatanga tukunga tino nui kia taea ai e tatou te whakautu tata ki nga whakaritenga umanga.
Ko ta maatau whirihoranga modular mai i nga kohinga compressor centrifugal kua hoahoatia ki nga waahanga kua oti te whakarite.

Ko te Man Turbo nga whakamahana hau potakataka mai i te atamira 1 ki te waahanga whakamutunga o nga raupapa katoa o te kaitao hau centrifugal.
Rauemi: ngongo parahi, nga tara parahi, nga pepa ngongo parahi. ka taea e nga tara te parahi parakore, te kapia phenolic ranei kua whakakikoruatia he para parahi he roa ake te roa.Mehemea me te anga, ko te anga he waro maitai o ASME CODE.

Hot Tags: germany man turbo centrifugal hau compressor hau whakamatao whakamahana wera o rik-t160, Haina germany man turbo centrifugal hau compressor hau whakamahana hau whakamahana whakawera o rik-t160, Haina germany man turbo centrifugal hau compressor hau whakamatao whakamahana wera o rik-t160 kaihanga, kaiwhakarato, wheketere